osut
  #1 (permalink)  
Old 24th July 2007, 11:19
Junior Member

Default Informatii in legatura cu confirmarea

Am intrat la telecomunicatii, dar regim cu taxa, al treilea sub linie. Dosar am depus si la electrotehnica. La telecomunicatii as putea trece la buget daca din fata mea se mai retrag cativa in aceste trei zile de confirmari, insa voi putea afla acest lucru abia in data de 27 cand se fac glisarile. Pana in 26 seara trebuie sa achit 1/3 din taxa pentru a-mi pastra locul. Bun, daca as trece la buget in 27, primesc banii inapoi. Dar daca in data de 27 sunt inca la taxa si eu nu mai doresc sa raman acolo, mai pot renunta primind si ce 1000 RON inapoi? Spun asta pentru ca am depus dosar si la electrotehnica si daca intru acolo la buget si in 27 nu sunt trecut la buget si la telecomunicatii (in cazul in care se mai retrag candidati), in mod normal o sa confirm la electrotehnica.

Inca o intrebare, studentii anul I admisi in regim cu taxa, au loc asigurat in camin?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 20th April 2010, 16:31
Junior Member

Default Re: Informatii in legatura cu confirmarea

Salut! as vrea sa stiu cu exactitate care sunt zilele in care imi pot confirma locul la UT-Inginerie electrica (presupunand ca intru la buget), deoarece din 26 iulie 2010 voi fi plecata timp de 6 zile.
Am aflat ca din 15 iulie pana in 23 iulie inclusiv sunt inscrierile...si as vrea sa stiu perioada in care se confirma locurile. Multumesc anticipat!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 23rd April 2010, 05:19
Junior Member

Default Re: Informatii in legatura cu confirmarea

salut,confirmarea locurilor se face din 20-24 iulie intre orele 8-16,te rog mult sa urmaresti si site-ul facultati ca s-ar putea sa apara schimbari Facultatea de Inginerie Electrica - Universitatea Tehnica din Cluj Napoca.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules