osut
  #1 (permalink)  
Old 6th September 2007, 08:57
Junior Member

Default Cazare in camine....

Buna!...
Sunt din neamt si am o intrebare.Am intrat la fac de electro &telecomunicatii,si eu si fratele meu geaman,dar din pacate,eu la buget,el la taxa.Ar fi vreo sansa sa primim aman2 camin,si sa stam in aceeasi camera,chiar daca pt mine,la buget e mai usor sa primesc loc in camin,iar pt el la taxa mai greu?Daca se poate face ceva,va rog sa postati si pt mine un raspuns.
perioada de inscriere pentru camin cand incepe'?...si cu cine ar trebui sa iau legatura ca sami rezolv problema legata de cazare
Va multumesc!...
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 7th September 2007, 17:49
Administrator

Default depinde

regula este ca prima data se cazeaza cei d la buget..si daca raman locuri ( de obicei raman ) se cazeaza cei de la taxa.Eventual daca vorbesti cu administratorul caminului si ii explici situatia se poate rezolva din timp.Mult succes.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 8th September 2007, 18:16
Junior Member

Exclamation Pt Ocuparea Locului In Camin

Daca Am Media 8,50 Total , Inaintea Mea Is 181 De Baieti Si Is 150 Locuri La Baieti , Am Sanse Sa intru La Camin ? Cei Din Cluj Nu Au Prioritate Nu ? Sper Sa Fie Macar 32 BNaieti Din Cluj Ca Asha As Avea Ceva Sanse , Sa`mi Raspunda Careva Plz ... Ms
  #4 (permalink)  
Old 8th September 2007, 20:03
Junior Member

Depinde unde ai intrat. La noi la telecomunicatii toti cei care suntem anul I la buget avem locul in camin asigurat. Din cate am inteles prioritate au bugetarii din anul I, apoi integralistii, etc. Daca ai intrat pe un loc fara taxa eu zic sa nu iti faci probleme, sansele sa nu primesti camin sunt minime.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 8th September 2007, 20:43
Junior Member

Talking Mersi Prozac

Sper Sa Fie Cum Zici Tu Si Sa Am Loc La Camin , Am Intrat La Buget La Instalatii , Si Is Pe La Mijloc
  #6 (permalink)  
Old 10th September 2007, 11:08
Junior Member

sunt la instalatii anul I la buget si am citit in anunt ca pt facultatea noastra se face repartizare in camine pt fete numai in caminul IV observator (si desi se aude ca avem asigurat locul eu inca ma mai tem)...exista posibilitatea ca sa fiu repartizata in Marasti sau sa ma mut din Obs in marasti in caz ma repartizeaza acolo??
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 13th September 2007, 00:25
Junior Member

Default legat de statul in camin

stie cineva niste informatii despre caminul IV observator? este un loc in care se poate locui decent? daca se poate as dori mai multe informatii. multumesc
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 13th September 2007, 01:09
Junior Member

Default C4

ce intelegi tu prin "a locui decent" ? sunt multe fete cazate in C4,deci asta inseamna ca se locuieste cat de cat decent, nu? bineinteles,daca tu iti doresti sa ai o camera doar a ta,o baie si o bucatarie numai si numai ale tale...atunci este f probabil sa nu iti placa.in camin se sta cate 4 sau 5 in camera,deci...tu decizi
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 13th September 2007, 10:21
Junior Member

prin "locuit decent" ma refeream la cum arata camera, mobilierul, pt ca am auzit si versiuni cu dulapuri care stau sa cada sau camere destul de distruse... ai zis ceva de bucatarie, exista asa ceva in camin? sau macar o camera cu un aragaz, frigider, unde sa poti sa-ti mai gatesti din cand in cand? daca ai stat in camin si ai mai multe informatii, mai zi-mi si mie, te rog. multumesc
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 18th September 2007, 01:20
Junior Member

Default Raspundeti

Daca Am Media 8,50 Total , Inaintea Mea Is 181 De Baieti Si Is 140 Locuri La Baieti Mai Nou ... Am Sanse Sa intru La Camin ? Cei Din Cluj Nu Au Prioritate Deci Sper Sa Fie Macar 42 BNaieti Din Cluj Ca Asha As Avea Ceva Sanse ... Sa`mi Raspunda Careva Plz ... Ms

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules