osut
  #21 (permalink)  
Old 27th August 2008, 19:21
Junior Member

ceva detalii despre caminul IV poate oferi careva? nu stiu [ nu am aflat inca ] daca face parte din cele renovate, ideea e , cam cate persoane sunt in camera si cum sta treaba cu baia?
mersi anticipat.
L.

Good friends don't let you do stupid things...alone

Reply With Quote
  #22 (permalink)  
Old 31st August 2008, 23:16
Junior Member

Are cineva poze cu camerele din C5? :P As vrea sa vad daca e loc si pentru un frigider .
Reply With Quote
  #23 (permalink)  
Old 1st September 2008, 09:26
Junior Member

Quote:
Originally Posted by aresrosu View Post
Are cineva poze cu camerele din C5? :P As vrea sa vad daca e loc si pentru un frigider .
vazut-am eu in trecere ca parca ar fi frigider in camere... nush in cateva sau in toate, dar am vazut frigidere in cel putin 2 camere... sau in cel mai rau caz ceva ce semana a frigidere
Reply With Quote
  #24 (permalink)  
Old 1st September 2008, 11:24
Junior Member

Question Camin

Cine stie cum arata caminul 4? Fetele din anul I de la calc primesc sigur camin acolo?
Reply With Quote
  #25 (permalink)  
Old 1st September 2008, 12:40
Junior Member

pentru cei din anul I..trebuie facuta cerere pentru camin? si daca da.. se poate face online?
Reply With Quote
  #26 (permalink)  
Old 1st September 2008, 14:39
Junior Member

Caminul 4 arata cam ca toate caminele care n-au fost renovate, poate putin mai bine, fiind vorba totusi de un camin de fete. De obicei cei de la anul 1 primesc locuri ori la parter, ori la 4, aceste camere sunt cele mai jegoase, dar cu putina munca si rabdare pot arata chiar f bine. eu de ex cand am vazut prima oara, cum arata camera noastra am ramas socata, caminul fiind deschis si in timpul verii pt studentii care raman in cj, care n-au avut prea multe griji sa curete camera la plecare. Cand stau 5 persoane in camera, cel mai greu lucru e sa folosesti in asa fel spatiul, ca sa fie loc pt toata lumea. daca gasiti paturi simple, sa le suprapuneti, daca sunt prea putine mese, sa faceti rost de mai multe, neaparat faceti rost de rafturi.
baile sunt asa si asa okey, cateodata nu este apa calda (cam pe la 10 seara, cand toata lumea vrea sa faca dus), altadata mai ramane infundata o chiuveta, nimic special. daca cineva e hipersensibil la igiena, nu recomand sa vada in prima zi si camera, si baia ). oficiul:eu n-am avut niciodata porblmea cu oficiul, de vreo doua ori trebuia sa astept inainte sa pot sa spal vasele, atat, arata bine.
Reply With Quote
  #27 (permalink)  
Old 1st September 2008, 14:56
Junior Member

Default :))

) ce incurajator:}} da..ne obisnuim noi.. se poate si mai rau:}} mersii
Reply With Quote
  #28 (permalink)  
Old 1st September 2008, 18:40
Junior Member

intr-adevar, se poate si mai rau. well, fetelor, ne vedem la toamna. sa dea domnul sa prind si eu camin ca am auzit ca locurile-s cam putine

Good friends don't let you do stupid things...alone

Reply With Quote
  #29 (permalink)  
Old 4th September 2008, 23:12
Junior Member

Nu ca se poate si mai rau....va fi si mai rau daca cei din osut se vor ocupa de cazari .....asa cum vor ei!!!.....am auzit cand vorbeau intre ei si au planuri sa faca pe smekeri daca se va lasa pe mana lor!!Uitati-va la treaba cu taberele ca si-au impartit intre ei biletele pentru mare .....pe prietenie...traiesc pe picior mare baietii si nu ii verifica nimeni!!....ar trebui sa le fie rusine sa fure inca din facultate pot sa astepte pana sa lucreze la o firma.....dar probabil ca asa sunt invatati ei de mici....sa fure pe altii!!!...... osut=OSUpT din osul care il ofera facultatea!!!.....daca si la anu o sa furati la biletele de tabara s-ar putea sa se cam desfinteze osutu asta!!
Reply With Quote
  #30 (permalink)  
Old 4th September 2008, 23:19
Junior Member

Default C5

Am inteles ca cei de la telecomunicatii anul I o sa fie cazati in C5. Am intrat la buget si sper sa am loc si la camin si de aceea as vrea sa stiu cat de cat ce fel de conditii sunt in acest camin, si daca a fost renovat ca tot citeam ceva pe forum de renovare. Ms anticipat.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules