Caminul 4 arata cam ca toate caminele care n-au fost renovate, poate putin mai bine, fiind vorba totusi de un camin de fete. De obicei cei de la anul 1 primesc locuri ori la parter, ori la 4, aceste camere sunt cele mai jegoase, dar cu putina munca si rabdare pot arata chiar f bine. eu de ex cand am vazut prima oara, cum arata camera noastra am ramas socata, caminul fiind deschis si in timpul verii pt studentii care raman in cj, care n-au avut prea multe griji sa curete camera la plecare. Cand stau 5 persoane in camera, cel mai greu lucru e sa folosesti in asa fel spatiul, ca sa fie loc pt toata lumea. daca gasiti paturi simple, sa le suprapuneti, daca sunt prea putine mese, sa faceti rost de mai multe, neaparat faceti rost de rafturi.
baile sunt asa si asa okey, cateodata nu este apa calda (cam pe la 10 seara, cand toata lumea vrea sa faca dus), altadata mai ramane infundata o chiuveta, nimic special. daca cineva e hipersensibil la igiena, nu recomand sa vada in prima zi si camera, si baia

). oficiul:eu n-am avut niciodata porblmea cu oficiul, de vreo doua ori trebuia sa astept inainte sa pot sa spal vasele, atat, arata bine.